HTML

Apolkablogja

Egy napokban lejárt határidejű irodalom házi feladatat megvalósításának első lépése. Ha már az anyag rossz, legalább a csomagolás legyen jó.

Friss topikok

  • Civilfurgon: Még annyit bevezetésképpen, hogy a naplót nem mindig időrendben fogom feltölteni, mert így izgalma... (2010.11.28. 23:02) Bevezető

Linkblog

Napló 3.

2010.12.02. 23:27 Civilfurgon

Ez a Pongrácz István összeszedett nekem mindenféle ruhát, szabót hozatott, és fiatal lánykákat „udvarhölgynek”. A lánykák nagyon kedvesek, jókat játszunk, a ruhák is szépek és az egész valahogy sokkal kellemesebb, mint amikor a két nagybácsimnál kényeztettek. Itt valahogy őszintébb minden, bár még mindig nem pontosan értem miért vagyok itt. De ha ilyen kedvesek, nagy baj nem lehet belőle. Csak Miloszláv hiányzik már nagyon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apolka.blog.hu/api/trackback/id/tr962489603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása